MÚSICA & CO.

Música & Co. és una producció pròpia en la qual unim en un mateix espectacle música en directe amb altres disciplines artístiques, per oferir al públic una interessant experiència cultural.

En els últims anys ha crescut de manera excepcional l’oferta musical. Això ha portat amb si major presència de la música a les programacions culturals tant d’entitats públiques com a privades, empreses, l’àmbit de l’hostaleria etc.

El públic es mereix una programació que inclogui propostes noves, interessants i que fins i tot aconsegueixin diverses disciplines artístiques en un mateix espectacle. Així, proposem aquest cicle amb actuacions de diferents estils musicals en les quals a més de la música en directe a càrrec d’artistes experimentats i amb sòlids projectes musicals, podrem gaudir amb l’amalgama altres arts com la dansa, la pintura o la màgia en un mateix escenari.

Per aquest motiu, el cicle rep el nom de Música & co., perquè la música és el principal ingredient, però que es veu acompanyat per la combinació amb altres arts, fosos en una sola proposta escènica.

 

Música & Co. es una producción propia en la que unimos en un mismo espectáculo música en directo con otras disciplinas artísticas, para ofrecer al público una interesante experiencia cultural.

En los últimos años ha crecido de manera excepcional la oferta musical. Esto ha traído consigo mayor presencia de la música en las programaciones culturales tanto de entidades públicas como privadas, empresas, el ámbito de la hostelería etc.

El público se merece una programación que incluya propuestas nuevas, interesantes y que incluso alcancen varias disciplinas artísticas en un mismo espectáculo. Así, proponemos este ciclo con actuaciones de diferentes estilos musicales en las cuales además de la música en directo a cargo de artistas experimentados y con sólidos proyectos musicales, podremos disfrutar con la amalgama otros artes como el baile, la pintura o la magia en un mismo escenario.

Por este motivo, el ciclo recibe el nombre de Música & co., porque la música es el principal ingrediente, pero que se ve acompañado por la combinación con otros artes, fundidos en una sola propuesta escénica.

DSC_0002

Anuncios