MÚSICA EN DIRECTE

MUSIC & CO, és un cicle de caràcter multidisciplinari produït per Castelló en Viu, englobat a la programació de novembre de Espai Cultural Obert de la Diputació de Castelló, en el qual amb la música com a element conductor, podrem gaudir d’altres propostes artístiques com la poesia, la dansa, els contes o fins i tot la màgia. Per un escenari suggeridor com és el pati de l’Espai Cultural de les Aules a Castelló, desfilaran en una puntual cita cada dissabte de novembre a les 12:30h, una selecció d’artistes castellonencs, que ens mostraran com una actuació musical pot ser una mica més que la unió de ritme, melodia i harmonia, per fer-nos apreciar la seva proposta artística amb tots els sentits.

 

MUSIC & CO, es un ciclo de carácter multidisciplinar producido por Castellón en Vivo, englobado en la programación  de noviembre de Espai Cultural Obert de la Diputació de Castelló, en el que con la música como elemento conductor, podremos disfrutar de otras propuestas artísticas como la poesía, la danza, los cuentos o incluso la magia. Por un escenario sugerente como es el patio del Espacio Cultural de Las Aulas en Castellón, desfilarán en una puntual cita cada sábado de noviembre a las 12:30h, una selección de artistas castellonenses, que nos mostrarán como una actuación musical puede ser algo más que la unión de ritmo, melodía y armonía, para hacernos apreciar su propuesta artística con todos los sentidos.

 

DSC_0002